Webdesign

Showcase your company !

Een website,
Elke firma heeft tegenwoordig wel een ‘pagina’ op een of andere sociale media website. Dit is leuk omwille van je volgers, de likes die je genereerd, of posts die door anderen gedeeld worden, of het nu gaat vanwege een actie of om je een ruggensteuntje te geven.

Een echte website daarentegen, komt toch altijd wel heel professioneel over naar je klant toe ! Jou werk dat netjes gedisplayed worden in een album, het evenement dat je organiseert, jou zaak die als het ware word opengesteld voor publiek, maar dan op het internet. Kortom, jou visitekaartje van professionaliteit.

Enkele voorbeelden¬†vind je hieronder die Refined Retinas reeds gemaakt heeft, of nog volop ‘in aanbouw’ zijn. Allemaal strakke sites, of het nu gaat om een statische site, of om een CMS site. Alles op vraag en maat van de klant, met ondersteuning, updates en eventueel onderhoudscontracten.

Een website die ik eerder maakte om mijn fotografisch werk te beschermen, en die ook fungeert als portfolio voor het werk dat ik reeds deed in het verleden.

http://www.ksphotography.be/

Op zoek naar iemand die een kleine of grote karwei uitvoert ? Op deze ‘statische’ website vind je alle info en eerder uitgevoerde werken door een vakman op vele gebied.

http://www.tkarweikewerchter.be/

Het evenement ‘Bugs on Wheels’ dat ooit door ging te Lubbeek en navolging kreeg door VintageVW, kreeg zijn eigen webstek. Alle mogelijke info werd toegevoegd, alsook fotoalbums van alle edities.

http://www.bugsonwheels.be/

‘Work in Progress’

Design

80%
Research

60%
Graphic Design

85%
Web Development

75%

%d bloggers liken dit: